Calceus verhandelt alles en overal

Calceus is gespecialiseerd in het verhandelen van goederen, welke de transporteur of producent niet via het standaard proces wil verkopen. Dankzij ons grote wereldwijde netwerk kan Calceus praktisch elke grondstof of product, waar dan ook, een geschikte nieuwe bestemming geven.
 

Full service

Calceus is een full service onderneming die al uw extra werk uit handen neemt. We komen de goederen, materialen of grondstoffen inventariseren. Vervolgens verzorgen we het transport, waarna uw container snel en leeg wordt terugbezorgd.
 

Brand protection / Merkbescherming

Bij het geven van een nieuwe bestemming is de bescherming van uw merk vanzelfsprekend van essentieel belang. Wij begrijpen dat u uw merk met veel energie en visie heeft opgebouwd en ten alle tijden wil voorkomen dat uw goede naam wordt aangetast.
 

Vergunningen

De petrochemische partner van Calceus beschikt over de vereiste vergunningen om petrochemisch materiaal te vervoeren, op te slaan en te exporteren.
 

Milieu

Calceus gaat op milieuvriendelijke en verantwoorde wijze om met de afvalstroom. Onze interne milieu-richtlijnen zijn strikter dan de wettelijke normen voorschrijven.
 

Wereldwijd netwerk

Wij bieden u een wereldwijd netwerk van vakkundige agenten snel en vakkundig opereren. Hierdoor bent u, waar ook ter wereld, gegarandeerd van een betrouwbare en snelle afhandeling.
 

Onze klanten

Calceus doet wereldwijd business met vele grote bedrijven in verschillende branches. Tot onze klanten behoren:

  • Grotere rederijen en transporteurs
  • Bergers
  • Productie en (petrochemische) industrie bedrijven
  • Op- en overslag bedrijven
  • Verzekeraars